Ny carport eller garage?

Få billige kvadratmeter til boligen.

Ring 51 26 61 83

 

Garager og carporte

Vi tilbyder løsninger, hvor carport og garage indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt. Derudover kan en mindre tilbygning sikre, at du også får plads til brænde, værktøj og havemøbler.

Det er en god idé at tænke over, hvilket materiale, man vælger til carporten eller garagen. Tal med os og få inspiration, før arbejdet går i gang.

Vi har solid erfaring med tilbygning af garager og carporte, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om carporte og garagetilbygning, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad laver vi ellers?

Vi udfører alle snedker- og tømreropgaver på hele Sjælland, både for mindre og større erhvervskunder, og for alle privatkunder — ingen opgave er for lille. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvad enten du ønsker en ny carport/garage, et nyt køkken, nyt gulv, udskiftning af døre/vinduer eller diverse til- og ombygninger af dit hus.

Her er et udpluk af vores ekspertiser — klik for at læse mere.