Få et uforpligtende tilbud på gulvarbejde

Er det på tide med et nyt gulv? Vi lægger dit nye gulv for dine fødder.

Ring 51 26 61 83

 

Gulvarbejde

Vi lægger alle former for gulve: fra trægulve — i form af klikgulv, massive planker, og parketgulv — til vinyl- og linoleumsgulve. Naturligvis også med etablering af gulvvarme, hvis du har et ønske om det. Gulvarbejde for private, såvel som erhverv og offentlige kunder i hele Storkøbenhavn.

Du kan få dit gulv præcis, som du vil have det. Vælg mellem forskellige træsorter, nuancer, materialer, mønstre osv. Vi rådgiver dig gerne, hvad angår materialevalg, priser, vedligeholdelse, slidstyrke mv., og giver dig masser af inspiration, hvis du ønsker det.

Trægulvene lægger vi selv — uanset om det er et klikgulv, massive planker, eller et parketgulv. Når det kommer til vinyl, linoleum eller etablering af gulvvarme, så har vi dygtige underentreprenører, som vi trækker ind til opgaven. Du taler under alle omstændigheder kun med os, og vi sørger for at få tingene til at ske.

Kontakt os med det samme! Så har du meget snart et lækkert nyt gulv, som lever fuldt op til dine krav og forventninger.

Vi har solid erfaring med udskiftning af gulve, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om gulvarbejde, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad laver vi ellers?

Vi udfører alle snedker- og tømreropgaver på hele Sjælland, både for mindre og større erhvervskunder, og for alle privatkunder — ingen opgave er for lille. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvad enten du ønsker en ny carport/garage, et nyt køkken, nyt gulv, udskiftning af døre/vinduer eller diverse til- og ombygninger af dit hus.

Her er et udpluk af vores ekspertiser — klik for at læse mere.