Få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise

Står du overfor en større renovering af dit hus eller din lejlighed? Eller har du planer om en tilbygning?

Ring 51 26 61 83

 

Hovedentrepriser

Bygningssnedkeren påtager sig gerne din hovedentreprise, så du kun skal tale med én håndværker. Vi koordinerer med alle øvrige involverede håndværkere, og laver overskuelige og realistiske tidsplaner. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, så du hele vejen igennem er garanteret godt og solidt håndværk, samt imødekommende service.

Vi lægger vægt på en god dialog med dig, og derfor sørger vi også for klar forventningsafstemning fra starten. Det er vigtigt, at hele projektet tænkes og tales grundigt igennem fra begyndelsen, så vi sammen med dig kan finde frem til de bedste løsninger. Vi har erfaringen og kan byde ind med både rådgivning og inspiration til spændende og praktiske løsninger, du måske ikke selv havde tænkt på.

Undervejs i byggeprojektet sørger vi for at holde dig velinformeret om, hvordan det hele skrider frem. Derudover sørger vi hver dag i projektperioden for at rydde pænt op, når vi går hjem. Hele byggeprocessen skal helst være en god oplevelse for dig, ligesom vi går efter din fulde tilfredshed, inden vi laver den endelige overlevering og afslutning.

Bygningssnedkeren påtager sig hovedentrepriser i hele Storkøbenhavn og nord for København for både private boligejere og erhvervskunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om din opgave. Vi kommer gerne ud og kigger nærmere på projektet, samt giver et uforpligtende tilbud.

Vi har solid erfaring med entrepriser, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set? Vi har solid erfaring med entrepriser, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om entrepriser, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad laver vi ellers?

Vi udfører alle snedker- og tømreropgaver på hele Sjælland, både for mindre og større erhvervskunder, og for alle privatkunder — ingen opgave er for lille. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvad enten du ønsker en ny carport/garage, et nyt køkken, nyt gulv, udskiftning af døre/vinduer eller diverse til- og ombygninger af dit hus.

Her er et udpluk af vores ekspertiser — klik for at læse mere.