Få et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering

Bygningssnedkeren realiserer dine drømme om nyt køkken.

Læs mere

Ring 51 26 61 83

 

Køkkenrenovering

Vi tilbyder køkkenmontering og leverer køkkener efter dine behov og ønsker, hvad enten det er renovering eller nyt, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde det rette køkken med hjælp fra vores samarbejdspartnere. Derudover klarer vi også udskiftning af overskabe, underskabe, låger, opvaskemaskine og bordplader. Vi varetager din opgave og sørger for, at du får dine boligdrømme opfyldt!

Hos Bygningsnekeren får du en personlig betjening fra start til slut, således at vi i samarbejde med kunden kan sikre at køkkenrenoveringen slutter med et flot og unikt resultat. Vi kan rådgive dig med hensyn til priser mm. samt renovere dit nuværende køkken, så dit gamle køkken bliver som et nyt med lækre detaljer.

Vi har mere end 30 års erfaring med opstilling af køkkener, da indehaver Flemming von Eggers gennem en årrække har haft egen køkken forretning.

Vi har solid erfaring med udskiftning af køkkener, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om køkkenrenovering, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad laver vi ellers?

Vi udfører alle snedker- og tømreropgaver på hele Sjælland, både for mindre og større erhvervskunder, og for alle privatkunder — ingen opgave er for lille. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvad enten du ønsker en ny carport/garage, et nyt køkken, nyt gulv, udskiftning af døre/vinduer eller diverse til- og ombygninger af dit hus.

Her er et udpluk af vores ekspertiser — klik for at læse mere.