Få et uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed

Vi udfører din lejlighedsrenovering med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og med vores 30 års erfaring sikrer vi en høj kvalitet.

Ring 51 26 61 83

 

Lejlighedsrenovering

Uanset om det er hele din lejlighed, eller blot et enkelt rum f.eks. badeværelset, køkkenet eller et værelse der skal renvoeres eller ombygges, så udfører vi din lejlighedsrenovering med udgangspunkt i dine ønsker og behov. En løsning der lever op til kravene om god kvalitet og til absolut rimelige priser.

Vi renoverer både eksisterende badeværelser og køkkener, ligesom vi naturligvis også opsætter helt nye badeværelser og køkkener.

Vi har solid erfaring med renovering af lejlighed, og vi rådgiver gerne om de muligheder, der er — måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om renovering af din lejlighed, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad laver vi ellers?

Vi udfører alle snedker- og tømreropgaver på hele Sjælland, både for mindre og større erhvervskunder, og for alle privatkunder — ingen opgave er for lille. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvad enten du ønsker en ny carport/garage, et nyt køkken, nyt gulv, udskiftning af døre/vinduer eller diverse til- og ombygninger af dit hus.

Her er et udpluk af vores ekspertiser — klik for at læse mere.